Віват! Таланти школи № 3!

Віват! Таланти школи № 3!

У Вінниці на початку квітня 2018 року відбулася презентація книги «Майбутнє Вінниччини — талановиті діти».

Учні школи № 3 не стояли  осторонь, а теж взяли участь у Всеукраїнському проекті. Це Олена Колодій, учениця 11 класу, Діана Бондарець, учениця 6 класу, Єлизавета Фурман — учениця 6 класу. Наші дівчата здатні творити нове, креативно мислити, тонко відчувати прекрасне, постійно вдосконалювати свою майстерність. Адже, всім відомий вислів «Дорогу здолає той, хто йде». Оскільки світ безупинно змінюється і вимагає крокувати з ним в ногу, секрет успішності — це самовдосконалення та розвиток.

Імена талановитих дітей школи №3 вписані в книгу «Майбутнє Вінниччини — талановиті діти». Наші школярі є саме тим світлим промінчиком та стають прикладом реалізованості, на яких варто рівнятися. Вони — наша надія на світле майбутнє!

Ми хочемо, щоб наша країна була сильною, незалежною, самостійною та заможною державою. Адже наша українська земля народжує талановитих дітей, які здатні змінити світ на краще.

Відео дня

Тетяна Зоря, педагог-організатор

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up