Влад Тучак та Роман Сливчак віддали зібрані у свята гроші на потреби воїнів

Влад Тучак та Роман Сливчак віддали зібрані у свята гроші на потреби воїнів
  • Про 13-річного Влада Тучака нам розповіла волонтер Ольга Пирогова. Він ранком 8-го січня прийшов до неї додому та віддав усі гроші, які зібрав за колядки на Різдво.
  • Восьмикласник гімназії №9 дружить із волонтеркою не перший день і знав, що Ольга збирається на Щедрий вечір провідати поранених бійців у шпиталі.
  • Тож віддав їй гроші, щоб вона купила пораненим бійцям апельсинів.

З розповіді волонтерки стало відомо, що це не єдиний добрий вчинок тринадцятилітнього хлопця. Він від самого початку повномасштабного російського вторгнення кожної її поїздки на передову передає через неї нашим воїнам випечені ним кекси. Ольга готується до поїздки кожного місяця і Влад робить все можливе, щоб передати волонтерці чергову порцію випічки. 

— Влад дуже позитивний хлопчик і він довів це своїми вчинками, —  сказала волонтерка. 

Відео дня

Добре хлопця характеризують у гімназії №9, де він навчається. Його класний керівник Ольга Ромашкан розповіла, що Влад сім років навчався у Іванковецькій школі.

—  Потім перейшов до нас. Це дружній, добрий хлопець, який у потрібний час може підставити своє плече. З Владиславом легко працювати, він бере участь у всіх виховних заходах класу. Найбільший його плюс — він не по-дитячому працьовитий, — сказала класний керівник восьмого класу.

Про те, що хлопець не боїться роботи, розповіла і його мама.

— Син дуже працьовитий та в селі, мабуть, не можна по іншому. Раніше він брався прищеплювати дерева і в нього це непогано виходило, — розповіла нам мама Влада пані Тетяна. — Коли почалося повномасштабне російське вторгнення, то переключився на випічку і передає її через волонтера нашим захисникам. Я мама, давати оцінку своєму сину, не можу. А те, що він хоче випікати нашим воїнам кекси, я — тільки за.

Ольга Пирогова каже, що Влад став гарним прикладом для своїх друзів. Інші хлопці, дивлячись на Влада, хочуть бути схожими на нього.  

Коли Ольга Пирогова 13 січня повернулася зі шпиталю, до неї прийшов друг Владислава, Роман Сливчак та передав гроші, які нащедрував, на потреби ЗСУ. 

— Дуже позитивні обидва хлопці. Коли будете писати — згадайте за обох, —  сказала Ольга.

Читайте також:

Ольга Пирогова: «Мрію про перемогу і дуже хочу реставрувати в селі храм»

Завдяки дітям зібрали необхідні кошти на пошив наступної партії одягу для поранених

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Irina Shavliuk

    Яка хороша людина росте!!! Низький уклін батькам!!!
  • Татьяна Марусич-Переверзева

    Хай Боженько дає здоров'я діткам,щастя і миру,хай все що задумали збувається в їхньому житті,а батькам низький уклін за виховання і підтримку своїх дітей 💙💛🇺🇦
  • Лілія Бондар

    Діти ,дай Боже їм здоров'я,віддають все ,що нащедрували собі на цукерки,а інші крадуть у держави все,що можуть,ганьба таким,,патріотам"
  • Надія Коломійчук

    Дай Боже здоров'я, ти молодчинка.

keyboard_arrow_up