Як швидко знайти нових клієнтів: у Вінниці пройшов бізнес-семінар

Як швидко знайти нових клієнтів: у Вінниці пройшов бізнес-семінар

У суботу, 23 грудня, відбувся семінар на тему «Як залучити нових клієнтів у Вінниці.

20 простих інструментів». Метою івенту було - дати практичні поради, з чого потрібно починати вести бізнес в інтернеті та практичні інструменти, які збільшують кількість клієнтів і дохід.

На семінарі було розглянуто більше двадцяти різноманітних тем розвитку бізнесу онлайн та офлайн. Шість спікерів, кожен ділився практичними порадами щодо ведення бізнесу у Вінниці.

– Розповідала, як за один день створити повноцінний інтернет-магазин та отримувати відвідувачів на свій сайт уже з перших днів, – говорить провідний спеціаліст з реклами RIA Media та спікер семінару Альона Костюк. – Усе це можливості порталу Prom.ua. Це один із найдієвіших інструментів для залучення нових клієнтів.

Відео дня

Інші спікери, зокрема, генеральний директор RIA Media Олег Горобець розповідав про дієві онлайн-інструменти, типу Google My Business, OLX, ТОП-20, і важливість ведення клієнтської бази за допомогою CRM-систем. Не менш цікавою для присутніх стала контекстна реклама, про яку розповідала керівник агенції Contextsisters RIA Media Оксана Розторгуєва.

– Хочу створити свій інтернет-магазин. Але не знаю, як його просувати, – говорить учасник семінару Валерій Каплун. – Побачив у вашій газеті статтю про семінар і прийшов послухати. Скажу чесно, вражений кількістю корисної інформації, де можна дешево та ефективно продавати свої товари. Також зацікавився створенням профілю у Google My Business. Це важливий сервіс для залучення клієнтів. Сподіваюся, що зможу використати отримані знання у своєму бізнесі.

Дехто із слухачів вже має свій бізнес, але прийшов на семінар, щоб дізнатися, як його правильно розкручувати.

– Займаємося виробництвом шуб із натурального хутра. А на семінар прийшла, тому що хочу залучити у бізнес якомога більше клієнтів. Нам важливо, щоб про нас дізналася велика кількість потенційних покупців. Наша мета – за короткий час вийти на високий рівень, – розповідає учасниця заходу Зінаїда Чорна. – Наразі у нас є фабрична потужність, за допомогою якої кількість наших виробів збільшилася. А на семінарі я отримала інформацію, як правильно реалізовувати цю продукцію. Наприклад, Prom.ua став дуже цікавим для праці майданчиком. Думаю, що надалі наша компанія буде просуватися саме у цьому напрямку.

Важливою, а для когось і новою, стала тема соціальних мереж. Адже багато хто сприймає їх як розвагу. Одна із спікерок пояснила, чому це не так.

– Метою мого виступу було наглядно показати присутнім, що соціальні мережі – це прекрасний рекламний майданчик. Але, щоб вони таким стали, ми маємо правильно і грамотно їх використовувати, – розповідає менеджер агенції Contextsisters RIA Media та спікер семінару Ірина Олейник. – Детально розповіла, як створюється бізнес-сторінка на Фейсбуці. Слухачі дізналися про головні помилки, які допускаються при веденні сторінок у соціальних мережах, про правила ведення Фейсбук та Інстаграм, про сервіси автоматизованої email-розсилки. Це ті знання, які можна застосовувати при просуванні свого бізнесу у соціальних мережах.

На думку деяких слухачів, головною перевагою семінару стало те, що всього за кілька годин можна дізнатися таку кількість інформації, яку в інституті викладають за навчальний рік. Бо всі доклади подані стисло, чітко і конкретно.

– Давно співпрацюю із Медіа Корпорацією RIA. Тому на семінар прийшов частково підготовленим. Але контекстна реклама і робота із соціальними мережами стали для мене зовсім новими знаннями, – розповідає Владислав Чаланов. – Семінар корисний тим, що на ньому за короткий проміжок часу можна дізнатися те, що в інституті за рік навчання. Для прикладу, які канали продажів використовувати у власному бізнесі. Це ж дуже важливий аспект ведення справи.

Однією із останніх тем, які були розглянуті на семінарі, став лендінг. Тобто односторінковий сайт. Це ефективний та легкий у використанні ресурс, який закликає клієнтів вашого бізнесу до негайних дій.

– Практично для будь-якого бізнесу, вихід у інтернет є необхідністю. А лендінг – один із найдешевших і найефективніших інструментів для продажів у мережі Інтернет. Я провів майстер-клас, на якому наочно показав, як людина без спеціальних знань може зробити лендінг  власними руками, – розповідає керівник відділу дистрибуції RIA Media та спікер семінару Євген Блищик. – Учасники семінару зрозуміли, що зробити лендінг можна набагато простіше, ніж вони собі уявляли. Ми показали, з чого починати, де знайти готовий шаблон, як його редагувати і «запустити».

Ці знання допоможуть прямо з завтрашнього дня отримати нових клієнтів і нарешті почати продавати свої товари і послуги в інтернеті.

Потім виступив комерційний директор RIA Media Юрій Старжинський, ділився знаннями про офлайн-інструменти, які довели свою ефективність у реаліях вінницького бізнесу.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Богдан Василенко

    Щоб швидко знайти клієнтів у любій діяльності бізнесу, то необхідно вміло користуватися рекламою. Для усіх початківців буде корисною інформація в інтернеті https://marketer.ua/social-media-advertising-stats/ , яка дасть змогу якісно використовувати свій бюджет на рекламну компанію.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up