Зустріч однокласників шевченківської школи ОНОВЛЕНО (ФОТО+ВІДЕО)

Зустріч однокласників шевченківської школи ОНОВЛЕНО (ФОТО+ВІДЕО)

Кожен рік в першу суботу лютого в школі №1 відбувається зустріч з випускниками минулих років

Цьогоріч в актовому залі школи №1 зібралися випускники, за чиїми плечима 50 років самостійного життя і ті, що вийшли за поріг школи в минулому році. В цей день в рідну школу прийшли люди різних професій. Вчителі, інженери, журналісти, керівники фірм, артисти. А нинішні учні влаштували гостям школи святковий концерт.

Розпочали концертну програму самі молодші учасники святкового дійства — хореографічний дует. Вони виконали захоплюючий танець “ча-ча-ча”. Вокальне вітання прозвучало від випускниці 2008 року Юлії Чевчук.

Не порушуючи традиції, ведучі свята зробили перекличку випускників школи від 1980 до 2017 років. Музичний дарунок підготувала випускниця - ювіляр, лауреат і переможниця багатьох міжнародних пісенних конкурсів Нела Літвінова. Саме вона в далекому 1968 році отримала атестат про освіту і вийшла за поріг цієї школи.

Відео дня

Директор учбового закладу Раїса Юр-Кирилюк привітала гостей зі святом. Розповіла, чим живе школа і запросила до нових зустрічей. А концертну програму продовжила учениця 3-го класу Анна Гунчак

Згадали шкільні роки 10 добровольців, які відповідали на запитання ведучих. Відчувалося, що переважна більшість присутніх в залі також дають відповідь на поставлені питання.

Потім співав Артем Сичевський “Гуцулку Ксеню”, а одинадцятикласники виконали жартівливу сценку зі ЗНО, учні десятого класу — запальний танець.

Випускники, які прийшли в цьому році, зібралися на сцені для фото на память. Побажавши “до наступних зустрічей”, вони стали гуртуватися по класах.

Редакції газети “RIA-Козятин” шкільні жарти сподобались. І в телефонному режимі ми провели своє опитування серед інших випускників школи по тих питаннях, які прозвучали від ведучих. Ось деякі відповіді колишніх учнів.

“Чи хотілося підпалити шкільний журнал?” — ”Для чого палити краще з курити”.

“Чи часто ви втікали з уроків?” — “Не тікали. Вчителі самі відправляли за батьками”.

“В кого любили списувати?” — “Списували рідко. В нашому класі відмінники самі брали зошити у тих, хто знав матеріал гірше”.

“Щоб ви зробили, якщо вас вигнали зі школи?” — “Пішла б торгувати на ринок, чи жити до директора”.

“Як часто ви розмовляли з сусідом по парті?” — “Частіше, ніж відповідав вчителю”.

“Ви мріяли бути на місці директора?” — “Ні, хоч Володимир Микитович, пропонував”.

“Бували моменти, коли ви не хотіли іти в школу?” — “Були, та на один якийсь урок я приходив”.

“Правда, що в їдальні ви кидалися макаронами?” — “Не правда. В школі тоді не харчували.”

“Твій найулюбленіший момент на уроці?” — “Дзвінок на перерву.

“Твоє найулюбленіше місце в школі?” — “Спортзал, кабінет біології”.

“Про яку професію мріяли як вчилися в школі? Ким стали?” — “Мріяла стати виховатилем в дитячому садочку. Стала пенсіонеркою”.

Читаючи газету кожен випускник може надати свої відповіді на запитання ведучих.

,

,

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up