Кращі кав'ярні та кондитерські Козятина (партнерський проєкт)

Кращі кав'ярні та кондитерські Козятина (партнерський проєкт)

На вулиці вже повноцінна весна і все більше людей п’ють каву просто на вулиці. Саме тому ми вирішили зробити невеличкий огляд місць, які пропонують каву з собою та смачні солодощі у місті. 

Зміст


Кав'ярня "Coffeevarka"

У нашому затишному закладі ви зможете насолодитися смачною та запашною кавою і вишуканими десертами. Тут ви знайдете широкий вибір кавових напоїв, ароматних чаїв.

Крім напоїв в меню є різноманітні десерти які чудово підійдуть до вашої кави. Ви зможете насолодитися свіжою випічкою та десертами які створенні з любов'ю та дбайливістю.

Ми створили "Coffeevarka" щоб ви могли насолодитися унікальною атмосферою, та смаком напоїв та свіжою випічкою!

Інстаграм: coffeevarka_ua
Телефон: 098 720 50 14
Графік роботи: 8:00 - 22:00
Адреса: м.Козятин, вул. Грушевськоно, 45,
Глухівці 22130


Кондитерська "Пряня"

Солодка майстерня "Пряня" займається виготовленням якісних та смачних солодощів. Тут ви можете завжди поласувати смаколиками.

Відвідавши заклад, ви відчуєте затишну та комфортну атмосферу, спокійний інтер'єр. Окрім смачних десертів ви можете випити смачну каву, фруктовий та гарбузовий чай і популярний напій Bubble tea.

Заклад розташований у центрі. У закладі широкий вибір кондитерських виробів. Це чудове місце як для відпочинку так і для ділових зустрічей. Також можете замовити торт на день народження, солодкі набори для подарунків.

Всі солодощі пакують з собою. 

Інстаграм: priania_sweetshop 
Телефон: 099 419 46 62
Графік роботи: 8:00 - 21:00 
Адреса: м. Козятин, вул. Склярова, 1/1

keyboard_arrow_up