ВАРТО ПОСЛУХАТИ ТА ЗРОБИТИ ВИСНОВОК.

Скільки коштувало місце на обмін?

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

    https://www.youtube.com/watch?v=iiXqFVRxZtE

    Вірто прочитати
  • Влад Лісовий

    Максим Гаврилюк и еще 8 поделились публикацией Данило Яковлєва.

    Фото Данило Яковлєва.

    Фото Данило Яковлєва.

    Фото Данило Яковлєва.

    Данило Яковлєв добавил 3 новых фото.

    2 ч ·

    Ось вам трішки цікавої інформації!



    Є така чудова людина - Швайко Віталій Юрійович, його вчора Ірина Геращенка та Петро Порошенко витягли з плену ЛНР! Але є одна проблема!



    Цей Віталій з 2014 року, знаходить в базі «Миротворець». В 2014 році, він активно підтримував Росію та ЛНР! Віталій хотів щоб у ЛНР швидше Рубль замінив Гривню... Але Віталія поліція ЛНР кинули за грати(за корупцію).

    А коли прийшов час обміну полоненими він чомусь одразу полюбив Україну і захотів повернутися до Укров, Фашистів, Хунти і т.д... Цікаво ЧОМУ?

    Рекомендую журналістам взяти інтерв’ю у Віталія. Він зараз знаходиться у «Науково-практичному центрі профілактичної та клінічної медицини» за адресою м. Київ вул. Верхня 5



    Є цікаве відео про нього: https://youtu.be/3xpmojxX1To

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up