«Карантинний» День знань 2020: як все було у навчальних закладах Козятина

«Карантинний» День знань 2020: як все було у навчальних закладах Козятина
  • Назад до школи. Святкових лінійок цьогоріч не було, та попри це ми завітали до кількох шкіл Козятина і сфотографували школярів. А батьків розпитали, чого вони очікують від нового навчального року? Хто потрапив у кадр і що кажуть батьки — читайте у нашому матеріалі

Спершу завітали до школи № 2.

Побували і в школі №1. Там, на подвір'ї навчального закладу зібралися і батьки, і учні. В приміщення пускали лише школярів, як вимагає цього МОЗ Україні в період адаптивного карантину. Перед входом у навчальний заклад медичні працівники вимірювали дітям температуру. Всі фотографувалися та спілкувалися, адже скучили за своїми друзями та вчителями.

Відео дня

У школі № 5 класні керівники п’ятих і шостих класів виходили до воріт школи й забирали в батьків своїх учнів. Для школярів початкових класів був відкритий прохід із подвір’я школи. Дітей других та четвертих класів приймав від батьків відповідальний працівник і розводив по класах. У класах парти виставили одна навпроти одної, щоб відстань між дітьми була не менша метра. Після проведеного уроку вчителі проводили учнів до воріт школи і віддавали батькам.

Першокурсники в залізничному училищі збиралися за допомогою вказівних табличок з номерами груп. Другокурсники підходили до майстрів, а ті у свою чергу видавали кожному захисну маску, незважаючи на те, чи є вона в майбутнього залізничника, чи ні. У школу-ліцей ми прийшли значно раніше уроку знань. На подвір’ї школи вже були школярі з батьками. Хто слухав настанови батьків, хтось розповідав цікаві історії друзям по класу, хтось фотографувався.

У школу № 9  приїхали за 10 хвилин до дзвінка на урок. Керівництво школи пересвідчилось, що наші журналісти мають засоби індивідуального захисту і дозволили фотографувати перший та випускний класи. Кожен із шести випускників прочитав вірш, шкільні наставники побажали випускникам вдало закінчити 11 клас і щоб до завершення навчального року не було дистанційного навчання.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up