Колектив районної лікарні обрав кандидатів до госпітальної ради

Колектив районної лікарні обрав кандидатів до госпітальної ради

Довірили представляти Коозятинщину Кравчуку, Шавлюку, Мудрій, Пилипчук та Грубелясу. Тепер слово за депутатами

У вівторок 30  січня в актовому залі районної лікарні пройшлив збори трудового колективу по висуванню кандидатів до госпільної ради Північного округу. Нагадаємо, що в округ входять Калмнівський, Козятинський, Хмельницький, Літинський, Вінницький райони разом з місто, Жмеринський, Іллінецький, Оратівський, Погребищанський, Липовецький, Немирівський райони. Округ обслуговуватиме 960 тисяч населення.

На збори запросили представників влади. Адже кандидатури потім затверджуватимуть депутати відповідної рад.

Цікавинкою розпочалося зібрання. Голова профкому зачитала лист від міськради. В ньому йшлося про те, що в зв’язку з тим, що лист-запрошення про це зібрання отримали в другій половині дня 29 січня, не можуть завтра (30 січня) прислати представника, тому що графіки роботи заплановані чиновниками ламати не взмозі. Підписав “посилання” керуючий виконкому Серьожа Заїчко.

Відео дня

Після процедурних питань виступив заступник голови Козятинської райдержадміністрації Сергій Прохоров. Він зробив акцент на нових законах медичної галузі. Наголосив, що на першому етапі — визначення громадян з сімейним лікарем. Голова райради Віктор Слободянюк сказав, мабуть, про наболіле. Про те, що у нас не може бути дві лікарні в місті.

— Більш доцільно тримати одну. Але як воно буде, ще не знає ніхто, — завершив свою промову.

Головний лікар Олександр Кравчук прозвітував про стан справ у медзакладі.

Обрали п’ять кандидатів до госпітальної ради. Так депутатам райради запропоновано на чероговій сесії затверджувати кандидатури пана Кравчука та пана Шавлюка, депутатам міськради — Марії Мудрої та Алли Пилипчук, депутатам Глухівецької об’єднаної громади — кандидатуру Ігора Грубеляса.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Мартин Борман

    це щось на зразок Чесних виборів ...
  • Мартин Борман

    Якщо за діло береться мафік з отим файним курчавим очільником ЦРЛ, за діло можна не хвилюватись. Коли пролетить під фанфари ота обрана більшість, не забудьте нові збори провести, з кульками !!!

    Люди, поки Ви ще люди, не перетворюйтесь на зомбоване отою нечистю  безхребетне стадо. Згадайте славетний колектив залізничної лікарні і що з ним стало. Подібних прикладів безлічь. Задумайтесь, доки не пізно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up