Суд по голові райради відклали на ранок. А сьогодні розглянув. ОНОВЛЕНО

Суд по голові райради відклали на ранок. А сьогодні розглянув. ОНОВЛЕНО

У середу, 20 вересня, відбулось перше судове засідання по адміністративній справі, де обвинувачуваний у корупційних діях Віктор Слободянюк, голова районної ради Козятинського району. Суддя Проць прийняв матеріали до розгляду. За процедурою заслухав сторону процесу, в ході якого захисник заявив клопотання про некоректність зібраних матеріалів. Суддя, зваживши на об’єм претензії, для вивчення справи оголосив перерву до наступного дня — четверга. Призначено оголосити свій вирок по клопотанню захисника на 8 годин 40 хвилин зранку.

 

21.09.2017 р в 8 год.40 хв. клопотання адвоката задоволено. Матеріали повернули в поліцію на доопрацювання. Постанова суду засвідчила повну відсутність професіоналізму в прокуратурі та поліції. Як версію, можемо розглядати, що матерали спеціально так складені, щоб суддя не міг прийняти рішення. Надіємося, що коментар прокурори та поліції щось прояснить. Обвинувачення грунтується не на показах та свідченнях людей, а на дослідженні документів.

Відео дня

Дуже примітно, що всі сторони конфлікту вели себе коректно. Хоча суддя справедливо відбештав сторону підтримки Слободюка за неджентльменську поведінку в залі суду, зневагу, хамство до процесу. Хоч стій, хоч падай! Але на суд прибули держслужбовці без повісток з власної ініціативі, хоча за посадою і розкладом мали б бути на роботі. Віриться з великим трудом, що вони поставлять собі прогули. А начальник відділу кадрів оголосить їм догани, позбавить преміальних і все таке інше.

Прибула і інша сторона процесу, яка була на стороні прокурора, що підтримує обвинувачення по відношенню до Слободянюка. На наше питання, що вони хочуть, з якою метою прибули, відповіли чітко: “Ми хочемо громадою переконатись, що суд справедливо розгляне справу. Тому не заважатимемо судді виконати свій обов’язок”.

Було і інше питання: “Що ви можете повідомити про групу підримки Слободянюка?”

— Висновок такий, що слуги народу живуть явно краще за народ, — сказав пан Володимир. — Одягнені “з голочки”, авто на мільйони гривень. Вага одного, як нас троє. Мені їх дуже шкода, з такими черевами ні тобі впертись, ні тобі пукнути. Борови не чищені.

Хвацько виглядав депутат Рожук з міста. Смішно, але видно, що вся ця зграя ще не має досвіду судів. Але, я так думаю, швидко пройдуть цю школу.

Достаменно відомо, що організацію групи підтримки голови райради за дорученням підсудного взяв на себе Михайло Харенко (вважається найганебнішим господарником в області за претензії людей). Він обдзвонював всіх керівників сільрад і господарств, до кого з проханнями, до кого з погрозами, аби ті приїхали і заступилися за пана М., сформували позитивну думку про його соціальну значимість для громади Козятинщини. Виявилося, що таких одиниці. Ось така “криша”. Приємно, що наше суспільство просунулося вперед.

Про подальші події ми проіформуємо.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Субота

    В його господарстві найнижчі зарплати та орендна плата за паї Більше 200 га земель обробляє без правових документів тому підтримує злодія мафіка
  • Олег Орлуша

    керівник грури підтримки мафіка це микола харенко з Жежеліва. Він зрадив   момковську путінську церкву . так само здасть  і мафіка. Це наша людина! Це наш штірліц у штабі гітлера-мафіка! Давай міша! Жми-дави!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up